Gyakori kérdések

A képzést rugalmasan tudod a saját időbeosztás szerint végezni, de hetente 4-5 órát érdemes betervezned a videók feldolgozására, az adott feladatok elvégzésére.

A kurzusban találsz majd egy általunk javasolt eszközlistát, de egyébként minden lecke elején tájékoztatunk az adott tananyaghoz szükséges eszközökről.

Mérni, fotózni, videózni, rajzolni, számolni, tervezni fogunk 🙂

Abszolút! Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy olyan tudásanyagot rakjunk itt össze, amelyre az OKJ-s képzések nem térnek ki. Ráadásul az egész képzés gyakorlatorientált, egy konkrét projekten és feladatokon keresztül fogsz tanulni velünk.

A te érdekedben javasolt minél többet gyakorolnod, és a feladatok is egymásra épülnek, így szinte elkerülhetetlen, hogy végigcsináld velünk a teljes folyamatot.

 

A teljes képzés online, a saját időbeosztásod szerint elvégezhető, nincs szükség bárhova is utazni.

 

Minden gond nélkül, ebben az esetben írj az info@webuni.hu címre!

Egyáltalán nem! Ezek a konzultációs alkalmak arra szolgálnak, hogy a képzés során felmerülő kérdéseitekre és az általatok elvégzett feladatokra élő videó formájában reagálhassunk.

 

Semmi probléma, a live alkalmak utólag is visszanézhetők lesznek, csupán a kérdezési lehetőségről maradsz le.

“A részletes felmérési útmutató építészhallgatóként is rendkívül hasznos volt. A lista zseniális segítség, helyszíni méréskor könnyű belezavarodni az adatokba.”
Viktória
Korábbi GRID diák